Продавец MARWIN-Меломан развивает свой бизнес на Satu.kz 8 лет.
Знак PRO означает, что продавец пользуется одним из платных пакетов услуг Satu.kz с расширенными функциональными возможностями.
Сравнить возможности действующих пакетов
Начать продавать на Satu.kz
Корзина
522 отзыва

The Science of Cooking

-12% The Science of Cooking
  • The Science of Cooking, фото 2
  • The Science of Cooking, фото 3
  • The Science of Cooking, фото 4

16 850 

14 830 

  • В наличии
  • Код: 1399999
+7 (727) 338-38-00
The Science of CookingThe Science of Cooking
16 850 14 830 
В наличии
+7 (727) 338-38-00
возврат товара в течение 14 дней по договоренности
Описание
Характеристики
Информация для заказа

Which vegetables should you eat raw? How do you make the perfect poached egg? And should you keep your eggs in the fridge? Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? TV personality, food scientist and bestselling author, Dr. Stuart Farrimond answers all these questions and more with The Science of Cooking - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels.

Explore fundamental culinary concepts, practical advice and step-by-step techniques, to bring food science out of the lab and into your kitchen. Find the answers to your cookery questions and get more out of recipes with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs.

Основные атрибуты
ПроизводительAuthor
Пользовательские характеристики
AX_ID1399999
  • Цена: 14 830